The Fast Of Kings
Witam
Tak długo oczekiwany serwer!!!! W końcu go mamy!!!! To dzięki wam mamy własny serwer. Administracja wam bardzo dziękuje!!!
»»»Polski Serwerek Driftu [TFK]«««
Address: 91.204.162.150:8442
Players: 0/20
Ping: -
Mode: Blank Script
Map: San Andreas
Opis
-Baza Admina
-Baza graczy
-Inteligentny Bot (William)
-Spawnowanie pojazdów
-Zabawę w szukanie Walizki i Chowanego
-Wiele komend Admina
-Baza klanu TFK
Szczegółowy opis
Baza admina - Może do niej wejść tylko admin. Jeśli wejdzie jakiś normalny gracz zostanie zabity przez strefę ochronną. Admin może wyłączyć strefę. Komenda to /baza Opcje są w GUI do wyboru. Jeśli admin to wpisze pojawi mu się GUI a jak wpisz to gracz pojawi się że nie ma takiej komendy
Baza graczy - Co tu pisać baza dla graczy. A oto komendy :
/bazag - teleportujesz się do bazy gracza
/info-b - Pokazujesz info o bazie
/open-b - Otwierasz bazę gracza
/close-b - Zamykasz bazę gracza
William - żeby z nim porozmawiać trzeba napisać William albo Willi. Zwykłym graczom może dać : życie , kamizelkę , naprawić samochód , przedstawić się i najlepsze jak napiszesz Kochasz mnie on odpisze No pewnie ^^
Spawnowanie pojazdów - wystarczy wpisać komende /v i pojawia sie okno z pojazdami
Zabawa w Walizkę i Chowanego - Admin może zrobić taką zabawę. Szukanie walizki czyli admin ją gdzieś zostawia i jest jedna podpowiedz. Jeśli ją ktoś najdzie musi napisać /zabierz
Chowany czyli admin robi chowanego. Jeśli ktoś chce do niego dołączyć musi napisać /ch ale tylko wtedy jak admin zrobi chowanego. Pierwsza osoba która wpisze /ch dostaje miniguna i on jest tym co szuka a pozostali gracze uciekają. Polega to na tym że ten kto ma miniguna musi wszystkich zabić. Ma to określony czas dokładnie to nie pamiętam.
Wiele komend admina - Tylko dla admina. /xtehelp i tak jest do 15 chyba albo do 16 dokładnie nie wiem tam jest napisane
Baza klanu TFK - Nie mogę podać komend bo one są tylko dla członków klanu
Komendy wbudowane w mapie :
/cmd
/cmd1
/cmd2
/cmd3
/cmd4
/cmd5
/cmd6
/cmd7
/cmd8
/cmd9