The Fast Of Kings

The Fast Of Kings

• Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Jeśli możecie pomóc to wejdźcie w "Pomoc z Serwerem"

#1 2011-02-08 16:48:09

Smyk

Administrator

2657835
Call me!
Punktów :   

Rangi

Drift King (DK) - Szef i założyciel The Fast of Kings. Wszystkie mniejsze rangi muszą się go słuchać. Jego słowo jest najważniejsze. Jego zadaniem jest pilnowanie porządku w klanie.

Pro Driver - Jak sama nazwa wskazuje Pro Driver czyli Zawodowy kierowca. Mniejsze rangi muszą się go słuchać jeśli nie ma D.K'a. On organizuje wyścigi. Jego zadanie to pilnowanie DK'a i organizowanie wypadów na jakiś trening driftu i organizowanie wyścigów.

Driver - "Driver" to po polsku Kierowca. Słucha się większych Rang. Uczestniczy w różnych typach wyścigów np. ( Dragi , Sprinty , Drifty itp. ). Może pomóc w organizowaniu wyścigów , gdy zostanie poproszony przez DK'a lub PRO Drivera.

Small Driver -Słucha się tylko DK'a. Może uczestniczyć w wyścigach. Informuje o organizowanych wyścigach wszystkich członków klanu.

Drafter - Informuje o skrótach w wyznaczonym wyścigu , takie poleceni może mu wydać tylko DK.Tymi czynami pracuje na wyższe rangi...

Bloker - Bloker ma najniebezpieczniejsze zadanie. Na wyścigach lub pościgach musi blokować policje żeby nikogo nie złapała. Musi też uważać na siebie. Najniebezpieczniejsze zadanie. Blokerze uważaj na siebie.

Szofer - Jak sama nazwa wskazuje jest to szofer DK'a. Musi być na każde wezwanie DK'a. Jest także jego ochroniarzem. Zawozi D.K'a wszędzie gdzie on będzie chciał.

Mechanic - Jak nazwa wskazuje to mechanik. Naprawia samochody przed wyścigiem i po wyścigu. Jeśli jakiś wózek popsuje się a będzie trzeba go naprawić to wołamy mechanika. On naprawi i za naprawę dajemy mu kasę. Jego zadanie to naprawianie samochodów.

Young - Czyli nowy członek klanu. Musi się słuchać większych rang. Może driftować, ścigać się. Musi zapracować na lepszą rangę. To jest jego zadanie.

#2 2011-02-10 21:59:48

LaciekPro

Użytkownik

Punktów :   

Re: Rangi

No spoko Czyli ja jestem "Driver" dla mnie to ważne

#3 2011-02-11 09:08:14

Smyk

Administrator

2657835
Call me!
Punktów :   

Laciek ty nie jesteś żadną z tych rang Ty jesteś osobną osobą ale jesteś w TFK. Ty jesteś taki głowny organizator wyścigów i takich innych

#4 2011-02-17 18:00:22

zieloch301

Użytkownik

Punktów :   

a ja kim jestem ?;]]

Stopka forum

RSS